ALMANYA LOJİSTİK

 

ALMANYA ALMANYA
Günler ihracat İthalat
Pazartesi    
Salı    
Çarşamba X X
Perşembe    
Cuma X X
Cumartesi X  
Pazar    

Komple Tır Çıkışlarımız Hergün Mevcuttur.
TRANSİT SÜRE : 6 – 7 GÜN

 

Almanya Lojistik, Almanya Nakliye, Almanya Taşımacılık, Almanya Parisyel Taşıma, Almanya Komple Taşıma, Minivan express Gabari dışı lojistik, Oversize lojistik

Almanya, Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülkedir. Plastik, motorlu kara taşıtları, mobilyalar, aydınlatma, alüminyum eşya, cam ve cam eşya, giyim, seramik mamülleri, kauçuk ve eşyaları, elektrikli makina ve cihazlar gibi çeşitli ihracat ürünleri vardır. Almanya’da ithale dilen ürünler arasında ise; binek otomobiller, helikopterler, uçaklar, uzay araçları, pistonlu motorlar, ilaçlar, elektrik enerjisi üretim grupları, eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar gibi önemli ürünler vardır. Almanya lojistik konusunda detaylı ve düzenli çalışmalar yapılması, zira ticaret çok aktif şekilde seyreder.

Tüm ticari ilişkiler neticesinde, şirketler arasındaki nakliye işlemleri sistemli bir çalışmayla düzenlenmeli. Ürünlerin içerikleri gördüğünüz gibi birbirinden farklıdır. Dolayısıyla evra  prosedürleri de çok sıkı takip edilmelidir. Gerek müşteri hizmetleri, gerekse evrak yönetimi gibi zorlu süreçler profesyonel şekilde idare edilmelidir. Gümrükte yapılan işlemlerin daha hızlı olması, evrakların hızlı hazırlanıp iletilmesi, yeni uygulamaların ivedilikle takip edilmesi, ancak alanında uzman olan şirketlerce gerçekleşir. Almanya lojistik ile alakalı büyük şirketler hangi yöntemi seçerse seçsin, maliyet yönetimindeki etkinliği arttırmak isteyecektir. Zaman yönetimi ve planlamadaki stratejik yaklaşımlar önemlidir. gelişen değişik koşullarla alakalı alternatif yöntemler hızlıca üretilmelidir. Bu durumda altyapı ve teknolojik yatırımlar hızlı gelişim sağlar.

Lojistikte talep öngörüsü, depolama, malzeme işlemleri, mamül stokları, dağıtım ve planlama, sipariş süreci, ihtiyaç ve üretim planlama, satın alma, taşıma, müşteri ilişkileri, depolama, paketleme önemli ayrıntılardır. Bunların hepsinin toplamında ortaya bir lojistik süreci çıkar. Sürecin matematiksel anlamda doğru idare edilmesi ve aksamaması gerekir. Almanya lojistik anlamında hizmet veren şirketler, üretimi sağlayan ve alım işlemini gerçekleştiren şirketler arasında köprü vazifesi görür. Bu vazifenin sistemli ve profesyonel idare edilmesi önemli bir ayrıntıdır. Globalleşen ve gelişen dünya düzeninde yeniliklerin sürece entegre edilmesi, verimli lojistiği de beraberinde getirir.